Recuperare fisiere

     Cel mai des intalnit caz in domeniul recuperarilor de date , este stergerea accidentala a fisierelor sau folderelor din calculatorul , telefonul , laptopul , serverul , stickul USB , cardul de memorie sau unitatea dumneavoastra de stocare in retea .

     De asemenea mai sunt cazuri cand fisierele sau folderele pur si simplu “dispar” din unitatile de stocare indiferent de tipul lor fie datorita unor erori logice , fie datorita unui inceput de defect fizic .

     Recovery-Data.ro efectueaza recuperare fisiere de orice tip , orice extensie , baze de date , poze sterse , filme pierdute ,proiecte , arhive .

     Cel mai important lucru cand observati sau suspectati disparitia sau coruperea brusca a unui fisier sau folder , sa nu mai folositi acel device , sa il deconectati de la sursa de curent la care este alimentat si sa il aduceti pentru e efectua o diagnosticare completa si GRATUITA .

 

recuperare fisiere sterse

     Formatarea accidentala a unui hard disk poate reprezenta cateodata o problema foarte mare , atat in cazul unui quick format cat si al unui format low level atat in cazul partitiilor NTFS , FAT 32 cat si GPT .

     De asemenea daca ati repartitionat accidental sau chiar ati sters o partitie , Recovery-Data.ro va poate ajuta cu o recuperare fisiere sau chiar partitia cu totul , fara sa pierdeti date sau timp pretios . Este foarte important ca dupa ce ati sters o partitie sau ati formatat din greseala hardul , SSD -ul  sa nu mai incercati sa instalati windows -ul sau sa copiati alte date in acel loc , deoarece astfel reduceti sansele noastre de a recupera integral datele

     Este foarte important ca in cazul unor directoare pierdute sau sterse accidental sa nu incercati sa creeati noi directoare cu exact denumirea celor sterse .