Termeni si Conditii

termeni si conditii

Termeni si conditii

Pentru a incepe un proces de recuperare a datelor, trebuie sa fiti de acord cu conditiile generale ale firmei Recovery-Data . Acestea sunt:

1. Recovery-Data se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor BENEFICIARULUI, nedivulgand aceste date tertilor sau folosind aceste date in scopuri ce pot leza interesele BENEFICIARULUI, conform legii.

2. BENEFICIARUL isi asuma riscul distrugerii totale sau partiale a suportului de date in urma operatiunii de recuperare, chiar daca aceasta nu a avut succes si suportul de date a fost deteriorat. In acest caz BENEFICIARUL se obliga sa nu ceara nici un fel de despagubiri sau daune interese ori de alta natura, responsabilitatea apartinandu-i in totalitate. In aceasta situatie intra si suporturile de date care in urma operatiunilor de diagnosticare, investigare si recuperare isi pierd garantia data de furnizor.

3. BENEFICIARUL se obliga ca la receptia datelor sa verifice integral validitatea acestor date. Concomitent cu semnarea de catre BENEFICIAR pentru primirea datelor, Recovery-Data considera incheiat procesul de recuparare si orice reclamatie ulterioara privind integritatea datelor nu va mai fi luata in considerare.

4. Recovery-Data nu raspunde eventualelor probleme aparute in cazul in care persoana sau compania care solicita serviciul nu este proprietarul sau proprietara suportului de date. Recovery-Data este exonerata de raspundere privind toate drepturile de proprietate intelectuala legate de suportul de date sau de continutul sau. Persoana care semneaza de predare detine intreaga responsabilitate in acest caz.

5. BENEFICIARUL are obligatia sa informeze cat mai corect Recovery-Data cu privire la:

  • circumstantele defectarii suportului de date,
  • nr. de partitii si tipul acestora (sistemul de fisiere), folderele si (sau) fisierele prioritare,
  • daca s-a mai incercat recuperarea datelor si in caz afirmativ ce actiuni s-au intreprins in aceasta directie,
  • orice alte informatii considerate relevatoare cu privire la suportul de date.

6. Durata diagnosticarii, investigarii si evaluarii este de maxim 72 ore. Dupa acest timp, Recovery-Data se obliga sa informeze BENEFICIARUL daca recuperarea datelor este posibila si la ce costuri, BENEFICIARUL avand obligatia de a informa in scris Recovery-Data daca este de acord cu conditiile oferite de acesta (pretul recuperarii, timpul de executie). Diagnosticarea, investigarea si evaluarea este gratuita atata timp cat BENEFICIARUL este real interesat de prestarea serviciului de catre EXECUTANT, declarand pe aceasta cale ca a luat la cunostinta faptul ca pretul minim pentru recuperarile de date este de 70 EURO fara TVA si in cazul in care recuperarea de date este posibila la acest pret se obliga sa plateasca contravaloarea serviciilor. Durata medie de recuperare a datelor este de pana la 3 zile in regim de urgenta si de pana la 7-14 zile in regim normal.

7. In cazul recuperarilor de date partial reusite, pretul serviciilor se poate stabili prin negociere directa intre Recovery-Data si BENEFICIAR.

8. Preturile afisate in lista de preturi Recovery-Data sunt absolut informative. Pretul efectiv se stabileste de catre RECOVERY DATA pentru fiecare caz in parte.

Recovery-Data.ro este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 17702

Termeni si conditii